management/consultancy

 

Care en Cure

Veranderingen in de zorg is aan de orde van de dag. Er is veel beweging in de sector en kwaliteit van het leven van de mensen met een zorgvraag staat vaak onder druk. Met oog voor eigen regie voor het leven en eigen regie voor het werk zorg ik voor veranderingen in de organisatie. Door inspirerend leiderschap sta ik midden in de organisatie en weet ik te binden en te leiden. 

Onze Kunde

Ik ben sterk in troubleshoot opdrachten. Daar waar kwaliteit onder druk staat, waar eigen regie van de medewerkers op hun werk spaak loopt en snel gehandeld moet worden om veranderingen door te voeren sta ik sterk. 

Inspirerend, coachend, situationeel leiderschap waar ik kwaliteiten versterk en op elkaar af stem.  Waar ik mensen in hun eigen kracht zet.

expertise

Voor opdrachten op het gebied van management in de zorg kunt u bij mij terecht. Mijn expertise ligt in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Daar kan ik goed aansluiten bij de werkvloer. Hierbij kunt u denken aan opdrachten in het operationele/tactisch management, projectmanagement en in het verandermanagement.