management/consultancy

 

Care en Cure

Veranderingen in de zorg is aan de orde van de dag. Er is veel beweging in de sector en kwaliteit van het leven van de mensen met een zorgvraag staat vaak onder druk. Met oog voor eigen regie voor het leven en eigen regie voor het werk zorgen wij voor veranderingen in de organisatie. Door inspirerend leiderschap staan wij midden in de organisatie en weten wij te binden en te leiden. 

Onze Kunde

Wij zijn sterk in troubleshoot opdrachten. Daar waar kwaliteit onder druk staat, waar eigen regie van de medewerkers op hun werk spaak loopt en snel gehandeld moet worden om veranderingen door te voeren staan wij sterk. 

Inspirerend, coachend, situationeel leiderschap waar we kwaliteiten versterken en op elkaar af stemmen. Waar we mensen in hun eigen kracht zetten.

expertise

Voor opdrachten op het gebied van management in de zorg kunt u bij ons terecht. Onze expertise ligt in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Daar kunnen we goed aansluiten bij de werkvloer. Hierbij kunt u denken aan opdrachten in het operationele management, projectmanagement en in het verandermanagement.  

 
 
 

 

 

In Vivo Zorg

lavendelstraat 78
Den Haag
2563 PT
0633856625 info@invivozorg.com
Mogelijk gemaakt door Webnode