over

Na meer dan 30 jaar ervaring in de zorg en welzijn, zowel in uitvoerende functies als in leidinggevende functies ben ik gaan ontdekken wat ik werkelijk wil. Ik heb een goed gevoel voor mensen en ben in staat me af te stemmen op de ander. En in mijn leidinggevende functies ben ik altijd goed in staat geweest om de flow in teams en locaties te krijgen en mensen daardoor vaak hun werkplezier terug te geven. Tegelijkertijd heb ik een tijd met een coach gewerkt om verder te groeien in de ambities. Dat traject heeft mij doen inzien dat ik mijn kennis en ervaring ook graag wilde inzetten in een eigen coachingspraktijk.  In mijn coachingspraktijk ga ik er vanuit dat de mens die voor me zit helemaal goed is zoals hij is. Mogelijk zijn er blokkades in het leven persoonlijk of op werkgebied en daar kunnen we samen aan werken.

Ik heb in mijn carierre verschillende opleidingen gevolgd, zo ben ik sociaal pedagogisch hulpverlener en heb ik geschiedenis gestudeerd. Binnenkort start ik met de opleiding tot holistisch therapeut. Deze opleiding zal nog verder bijdragen aan mijn werk als coach en daarmee zal ik nog meer de verdieping aan kunnen brengen.

Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden. Te veel om hier te beschrijven dus voor meer informatie neem contact met ons op.

 

In Vivo Zorg

lavendelstraat 78
Den Haag
2563 PT
0633856625 info@invivozorg.com
Mogelijk gemaakt door Webnode